Yrityksestä

TKH FOODS OÜ on perustettu vuonna 2011 ja edustettuna markkinoilla kauppamerkillä LAKY TOIDUVABRIK (LAKY FOODFACTORY). Yritys on ruokatehdas, joka valmistaa seuraavanlaisia ruokia:

  1. kulinaarisia tuotteita lihasta, kananlihasta, kalasta ja kasviksista;
  2. monenlaisia salaatteja ja jälkiruokia;
  3. pikaruokaa ja leivonnaisia;
  4. pakastetuotteita.

Laaja tuotevalikoima on suunnattu vähittäis- ja tukkukauppamarkkinoille. Asiakkaitamme ovat kauppaketjut, kaupat, suurtaloudet, teollisuusyritykset, tukkuvarastot, Horeca-järjestelmä ym. Yrityksen TKH FOODS OÜ hyväksyntänumero on ЕЕ/EÜ 2873. Yrityksessä toimii HACCP-järjestelmä.

Yrityksen filosofia ja arvot

  • Periaatteemme on kuluttajien kunnioittaminen, heidän toiveidensa ja tarpeidensa huomioon ottaminen.
  • Kunnioitamme yrityksemme työntekijöitä, arvostamme heidän panostaan yhteisessä hankkeessa ja pidämme heitä yrityksemme käyttöomaisuutena.
  • Arvostamme yhteistyötä ja hyviä suhteita asiakkaisiimme ja tavarantoimittajiimme.
  • Emme periaatteesta käytä tuotteissamme GMO:ta, kemiallisia säilytysaineita, väriaineita tai arominvahventeita.
  • Arvostamme työtämme, tuotteitamme ja niiden laatua, meille on tärkeää yrityksen maine ja kunnioitamme työntekijöitämme.

Kilpailuedut

Tehtaan tuotantoprosessit perustuvat käsityön ja mekanisoidun modulityön yhdistämiseen, joka antaa mahdollisuuden valmistaa kaiken kokoisia, painoisia ja muotoisia tuotteita kaikenlaisista raaka-aineista ja millaisen tahansa reseptin mukaan. Tämä ero onkin iso etu niihin suurvalmistajiin verrattuna, jotka toimivat ahtaissa raameissa mekanisoiduilla valmistusprosesseilla.